Ημερομηνίες Διεξαγωγής Εξετάσεων Χειριστών απόκτησης Άδειας Ταχυπλόου Σκάφους για το διάστημα Απρίλιος-Σεπτέμβριος 2017

Με απόφαση του Λιμενάρχη, Αντιπλοιάρχου Λ.Σ. Σκιαδά Ευάγγελου ορίστηκαν, στις 03 Φεβρουαρίου 2017, οι ημερομηνίες εξετάσεων που θα διεξαχθούν στο Λιμεναρχείο Σαρωνικού προς απόκτηση άδειας χειριστή ταχυπλόου σκάφους, για την περίοδο από Απρίλιο 2017 έως Σεπτέμβριο 2017 ως ακολούθως:

 ΑΠΡΙΛΙΟΣ:  05 - 19 - 26
 ΜΑΪΟΣ:  03 - 10 - 17 - 31
 ΙΟΥΝΙΟΣ:  07 - 14 - 28
 ΙΟΥΛΙΟΣ:  05 - 12 - 26
 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ:  09 - 16 - 23 - 30
 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:  06 - 20 - 27
Η θεωρητική εξέταση (γραπτή ή προφορική) θα διενεργείται στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου που έχει διατεθεί από το Δήμο Γλυφάδας, Άλσους 15, ώρα 09.00 πρωινή, η δε πρακτική εξέταση θα συνεχίσει να διενεργείται, κανονικά, στην 4η Μαρίνα Γλυφάδας, έμπροσθεν του Λιμενικού Καταστήματος, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Έλληνας υποψήφιος που δεν γνωρίζει την ελληνική γραφή και ανάγνωση, θα εξετάζεται προφορικά ενώπιον του συνόλου της επιτροπής. Το κεφαλαίο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου, που αντιστοιχεί στην κάθε απάντηση που επιλέγει, αναγράφεται δίπλα από τον αριθμό του αντίστοιχου ερωτήματος στο «Φύλλο Εξέτασης Υποψηφίου», από τον πρόεδρο της επιτροπής, και γίνεται ειδική μνεία, με ερυθρά μελάνη, για τον τρόπο εξέτασής του.
Με τον ίδιο τρόπο θα εξετάζεται και αλλοδαπός υποψήφιος, ο οποίος δεν γνωρίζει να ομιλεί και να γράφει την ελληνική γλώσσα, εφόσον για τη διερμηνεία προσληφθεί, με δαπάνη του, πτυχιούχος διερμηνέας αναγνωρισμένου ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής ή διερμηνέας της μεταφραστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος προσυπογράφει και το «φύλλο εξέτασης υποψηφίου».
Η διαπίστωση των ανωτέρω προσόντων του διερμηνέα γίνεται από την επιτροπή. Φωτοαντίγραφα των προβλεπόμενων πιστοποιητικών, που προσκομίζει ο διερμηνέας, τοποθετούνται στο φάκελο του υποψηφίου.
Δείτε αναλυτικά την απόφαση του Λιμεναρχείου Σαρωνικού με Αριθ.Πρωτ.: 2131.5/393/17.

Εγγραφή Χρηστών

Εγγραφείτε δωρεάν για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεδομένα & υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα, μόνο, στα εγγεγραμμένα μέλη μας

Εγγραφή Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τις προσφορές της σχολής!

Σχολή Οδηγών

sxolh odhgon
partners racing-school