Εκπαίδευση Χειριστών Ταχυπλόου Σκάφους, Jet Ski και Ανοιχτής Θάλασσας

sxolh taxyploon skafon racing schoolΗ σχολή Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών "Racing School", είναι εγκεκριμένη και αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ύστερα από επιθεώρηση σύμφωνα με τις διατάξεις του Νέου Γενικού Κανονισμού Λιμένα αριθμ. 50 (ΦΕΚ 1151Β'/2013). Για την κατάλληλη προετοιμασία των υποψηφίων χειριστών για δίπλωμα ταχυπλόου σκάφους και Jet Ski, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εκπαιδευτικά σκάφη (SMART RIB, TECHNOHULL), μήκους 7 και 9 μέτρων, με σύγχρονους κινητήρες και προδιαγραφές υψηλής τεχνολογίας, δίνοντας την δυνατότητα στον υποψήφιο να εκπαιδευτεί με ασφάλεια και στην ανοιχτή θάλασσα. 

Περισσότερα...

Μαθήματα Εκπαίδευσης και Εξετάσεις για Άδεια Χειριστών Ταχυπλόου Σκάφους

sxolh taxyploon skafon racing school 3Πρωταρχικός στόχος, της σχολής ταχυπλόων σκαφών "Racing School", είναι να παρέχει μια σωστή, συνεπή και πλήρη εκπαιδευτική εμπειρία υψηλών απαιτήσεων, καθώς η θάλασσα εκτός από την διασκέδαση και ηρεμία που προσφέρει, εγκυμονεί και αρκετούς κινδύνους.
Με τον τρόπο αυτό, η σχολή "Racing School" εξασφαλίζει, αφ' ενός να προετοιμάσει τους υποψηφίους-μαθητές για να αποκτήσουν άδεια-δίπλωμα χειριστή ταχυπλόου σκάφους και

Περισσότερα...

Έναρξη & Κόστος 2021, Μαθημάτων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Χειριστών για Δίπλωμα Ταχυπλόου Σκάφους και Jet Ski


sxolh taxyploon skafon racing school 4Βάσει του νέου Γενικού Κανονισμού Λιμένων αρ.50, η διαδικασία διενέργειας εξετάσεων και εκπαίδευσης των υποψηφίων χειριστών ταχυπλόων σκαφών, έχει αλλάξει από 1η Ιανουαρίου 2014.
Ο υποψήφιος για να ξεκινήσει τα μαθήματα εκπαίδευσής του, θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσει την διαδικασία «δέσμευσης» ημερομηνίας εξετάσεων, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά στο Λιμεναρχείο, από την σχολή "Racing School".

Περισσότερα...

Ερωτηματολόγιο γραπτών εξετάσεων

erotiseis exetaseonΟ υποψήφιος, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του, για άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους, εξετάζεται την ίδια μέρα, σε γραπτή, προφορική και πρακτική εξέταση. Στην γραπτή εξέταση, το Λιμεναρχείο, επιλέγει 20 τυχαίες ερωτήσεις από το έντυπο του ερωτηματολογίου, στο οποίο ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει και έχει δικαίωμα να κάνει, μόνο, δύο (2) λάθη.

Περισσότερα...

Σύστημα Βαθμολόγησης Ερωτηματολογίου

systhma bathologhshs racing schoolΗ σχολή ταχυπλόων σκαφών "Racing School" έχει δημιουργήσει για τους μαθητές της, το "Σύστημα Βαθμολόγησης Ερωτηματολογίου" με το οποίο ο υποψήφιος έχει την δυνατότητα να αξιολογήσει καλύτερα τον εαυτό του, κατά πόσο είναι προετοιμασμένος για τις γραπτές εξετάσεις του Λιμεναρχείου.

Περισσότερα...

Σύνδεση Μελών

Εγγραφή Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τις προσφορές της σχολής!

Σχολή Οδηγών

sxolh odhgon
partners racing-school